Avís legal

En compliment del l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de l'Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social:
Grupter Assessoria d'Empreses, SLU

 

Domicili social:

C/Empordà, 64
17600 Figueres

 

Correu electrònic:
info@grupterassessoria.com

 

Telèfon:
972674023

 

Aquets lloc web ha estat creat per l'empresa Grupter Assessoria d'Empreses, SLU amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i l'ús d'aquest lloc web, alhora com la relació entre el lloc web i els usuaris. Accedint a aquest lloc web, s'accepten els següents termes i condicions: l'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap mena de relació comercial entre Grupter Assessoria d'Empreses, SLU i l'usuari.

 

L'accés i la navegació d'aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús continguts en ell.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen, completen i/o modifiquen les presents condicions, i sobre els quals s'informarà a l'usuari a cada cas en concret.

Contacte

GRUPTER

ASSESSORIA D'EMPRESES

C/Empordà, 64

17600 Figueres (Girona)

 

info@grupterassessoria.com

 

Tel.:972 674 023

 

Si ho desitja, també pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de nostre formulari.

Horari

De dilluns a dijous

de 9:00 a 14:00 Presencial

de 16:00 a 19:00 Teletreball

Divendres

de 9:00 a 14:00

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Grupter Assessoria d'Empreses, SLU

Llamar

E-mail

Cómo llegar